Насловна Вести КРИМИНАЛНИТЕ КЛАНОВИ ВО ВЛАСТА ПРОДОЛЖУВААТ СО ВООРУЖЕНИ ПРЕСМЕТКИ: Во Кисела Вода од возило во движење пукано кон советникот на Заев!?